Το Ξενοδοχείο με μια ματιά

Βρισκόσαστε ακριβώς στο σημείο που ο επισκέπτης της Σιθωνίας επιθυμεί να συνδυάσει την περιπλάνηση του στα μαγευτικά τοπία της, σε συνδυασμό με την άνετη, φιλόξενη διαμονή του. Το κτιριακό συγκρότημα βρίσκεται 50 μέτρα από την παραλία, προσφέροντας άμεση πρόσβαση στα κεντρικά σημεία της Σάρτης και στην απόλαυση της καταγάλανης θάλασσας της.

Η φιλοσοφία της επιχείρησης στοχεύει στην φροντίδα των τουριστικών επισκεπτών όλο το 24ωρο και στη άνεση τους καθ όλη την διάρκεια της παραμονής τους. Οι πλήρως εκσυγχρονισμένοι εσωτερικοί χώροι του καταλύματος συνδυάζουν την λειτουργικότητα με την αισθητική προσέγγιση, ενώ αξίζει να σημειωθεί η υιοθέτηση περιβαλλοντικών πρακτικών για την υποκατάσταση και την εξοικονόμηση της συμβατικής ενέργειας και ότι το κτίριο διαθέτει βοηθητικά συστήματα για ΑμΕΑ, ώστε να διευκολύνεται η απρόσκοπτη έλευση τους στο εσωτερικό του κτιρίου.

Διεθνές σήμα πιστοποίησης Q

qlabelΣτον τομέα του τουρισμού, ο ρόλος της ποιότητας αποκτά καθοριστική σημασία λόγω του αυξανόμενου ανταγωνισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι πελάτες επιλέγουν υπηρεσίες, που ικανοποιούν τις ιδιαίτερες ανάγκες τους και παρέχουν υψηλή ποιότητα σε καλή τιμή.

Ο σκοπός του προγράμματος Σήμα Ποιότητας για τον Τουρισμό είναι να ευαισθητοποιήσει τις τουριστικές επιχειρήσεις σε θέματα ποιότητας, να προωθήσει τη συνεργασία ανάμεσα στους διάφορους παράγοντες παροχής υπηρεσιών και να αναπτύξει μακροπρόθεσμα την ποιότητα των παροχών. Η διαδικασία για την απόκτηση του Σήματος Ποιότητας Q σχεδιάστηκε στην Ελβετία και εφαρμόζεται και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γερμανία, η Ισπανία, η Αυστρία, η Ρουμανία καθώς και στην Αίγυπτο.

  • ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΑΣ

    Επιλέξτε ένα από τα deluxe δωμάτια και απολαύστε την θέα στη Θάλασσα.

  • ΠΑΡΟΧΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

    Η φιλοσοφία της επιχείρησης στοχεύει στην φροντίδα των τουριστικών επισκεπτών όλο το 24ωρο.

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    Ανακαλύψτε το ξενοδοχείο Βίκυ και τη Χαλκιδική μέσα από τις φωτογραφίες.